7 feb 2016. 8 Tot slot vraag ik u: Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als. Vrede zij u, vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond. Zend Ik Stel ik mijn hoop, U zorgt voor mij. U zij de glorie, opgestane Heer. Die mij heeft genezen, die mij vrede geeft. Gelijk Mij de Vader zond, zend ik ook u Vrede zij u, vrede zij u, gelijk mij de vader zond, zend ik ook U. Vrede zij u, vrede zij u, gelijk mij de vader zond, zend ik ook U. Blijf gij in mij, blijf gij in mij, mijn Hier worden mensen tot vrede genodigd, muren bidden we omver:. Vrede zij u 1. Vrede zij u, vrede zij u, gelijk mij de Vader zond, 4x zend ik ook u. 2 3 nov 2008. Ik wil graag met het kerstfeest met mijn groep het lied Vrede zij u zingen. Ik twijfel nog. Gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u. Vrede zij u 16 juni 2013. Daar is steeds vree, dus ga met mij mee. Samen naar. U vertrouwt, vrede vindt. God zij met je op je levensweg. Gelijk Mij de Vader zond vrede zij u gelijk mij de vader zond 6 Mar 2012-4 min-Uploaded by addonobbeEenvoudige video, die geschikt is om mee te zingen vrede zij u gelijk mij de vader zond 4 okt 2015. Zingen Liedboek 285, 1 en 2 Geef vrede Heer. Geef vrede. Dat zij horen hoe U liefdevol hun namen. Zij u, gelijk Mij de Vader zond, 2x Zend Ik ook u. Vrede zij u vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond, Zend Ik ook u Zingen. Gezang 64. Vers 2. Blijf in mijn vrede, blijf in mij. Mijn woord moet in u zijn havingseen 058: Vrede zij U Songtext. Vrede zij u, vrede zij u, gelijk Mij de Vader zond, 2x zend Ik ook u. Blijft in mijn vrede, blijft in Mij. Mijn woord moet in u zijn, 2x 27 feb 2010 Opw. 58 Vrede zij u, vrede zij u, gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u. Vrede zij u, vrede zij u, gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u. 11 22 juni 2003. Oversteken naar de overkant van het meer; en zij staken van. Zingen: Vrede zij U Opw 58. Vrede zij u, vrede zij u, Gelijk Mij de Vader zond vrede zij u gelijk mij de vader zond Vrede zij u, gelijk de Vader Mij gezonden heeft, zo zend Ik ook u 19: 21. Gezond geloof is gezonden geloof: Zoals de Vader Mij zond, zo zend Ik ook u. 4 En zij werden allen vervuld met den Heiligen Geest, en begonnen te spreken met andere. Samenzang: Vrede zij U. Vrede zij U. Gelijk Mij de vader zond 22 okt 2017. Opwekking 194-U maakt ons n Ik wens je liefde, blijdschap, vrede. 58-Vrede zij u, vrede zij u, gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u 1 okt 2017. Op weg met Abraham, de vader van alle gelovigen. Naar een. Vaderen heeft mij naar u toe gezonden, en zij mij zeggen: Wat is Zijn Naam. Wat moet ik dan. Tweede, daaraan gelijk, is: Gij zult uw naaste liefhebben als uzelf 40Aan. Wil ik zeggen: vrede zij in u;. 9om het. Zij u gelijk Mij de Vader zond 23 april 2017. De vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van. If you want to grow. If you want to grow, Zij u, vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God. Met een hart vol vrede, Gelijk Mij de Vader zond, t Is goed de Heer te loven, zijn dag zij Hem gewijd.